Vi er stadig på utkikk etter dyktige folk med variert bakgrunn og kompetanse. Våre verdier er viktige for oss. Vi er åpne, tydelige, ansvarlige og engasjerte, både i møte med våre kunder og hverandre. KLP Eiendom har kontor i Oslo, Trondheim, København og Stockholm, og vi er ca. 170 ansatte.

En profesjonell eiendomsaktør

KLP Eiendom skal være en arbeidsplass man setter pris på. Her er det positive og arbeidsomme medarbeidere, som deler faglig kompetanse og erfaring.

Vi er et industrielt eiendomsselskap, som betyr at vi selv står for forvaltning, drift og vedlikehold av eiendommene. Dermed får våre ansatte mulighet til å utøve hele sin kompetanse i alle ledd av eiendomsvirksomheten. Vi er opptatt av høy faglig integritet, og har stor tillit til at våre ansatte skaper robuste, langsiktige løsninger. I KLP Eiendom finner du ingeniører, økonomer og meglere som arbeider sammen. Mange av våre ansatte har lang fartstid i selskapet, som gir god grobunn for kunnskapsdeling.  

I KLP Eiendom er det rom for nyutdannede talenter. En stilling i KLP gir deg karrieremuligheter internt i konsernet, i tillegg til muligheter for utdanning og kursing.

Trivsel i sentrum

KLP Eiendoms hovedkontor er i KLP-huset i Barcode-rekken i Bjørvika i Oslo, et moderne bygg med lyse og luftige lokaler som ligger fem minutter unna Oslo S. Vi har egen kantine, stort trimsenter med fabelaktig utsikt i niende etasje og takterrasse hvor man kan skue utover Oslofjorden. I bygget sitter vi alle i åpent landskap med sosiale soner og stillerom.

Ledige stillinger

Stilling Søknadsfrist
  

 

 

 

Ansattgoder

  • Konkurransedyktige lønnsforhold
  • Fri påskeuken og romjulen
  • Innskuddsfri offentlig tjenestepensjon og gode personalforsikringer
  • Gode betingelser på boliglån/sparekonto/brukskonto, fondsparing og forsikring
  • Mulighet for støtte til utdanning
  • Ferieboliger i Norge og Spania
  • Et aktivt bedriftsidrettslag