KLP Eiendom har skapt en unik møteplass i Oslo Sentrum. I 2019 ble det store prosjektet ferdigstilt og tatt i bruk. Kammerset kaffe og kaker, Provianten restaurant og Salongen konferansehus er et fullservicekonsept som gir eiendommen et betydelig løft til glede for leietakere og nærliggende sentrumsbedrifter som ønsker noe nytt med god kvalitet.

Noe utenom det vanlige

Salongen konferansehus er definitivt noe utenom det vanlige. Et splitter nytt og meget sentralt konferansehus vis a vis Oslo Tinghus. Her står skreddersøm og personlig service i fokus.

Alt ligger til rette for å bli inspirert, lover Odd Edvard Lund, Eiendomssjef KLP Eiendom.

Salongen, drevet av 4Service, er utformet for å skape en intim atmosfære, hvor mennesker enkelt skal kunne møtes og holde sitt møte, konferanse eller event.

Under bygging ble tekniske rådgivere og utførende entreprenører utfordret til å dreie tankene bort fra standardløsninger, sier Odd Edvard Lund, Eiendomssjef KLP Eiendom. Idéen med dette var ikke primært å skape noe som ikke har blitt bygget før, men å holde sansene skjerpet slik at dette prosjektet ikke bare ble et av mange.

– Utbredt bruk av heltre, plassbygde løsninger, dempede farger, indirekte belysning, inspirerende fotokunst, gode stoler og bord er alle nøye utvalgte elementer. Samtidig har det vært stort fokus på å bygge noe som alle kan like, slik at vi blir et tilbud for flest mulig.

Utdanningsforbundet om Salongen

«Det at godt egnede og flotte kurslokaler er tilgjengelige for oss i samme bygg, var viktig med tanke på valg av kontorlokaler. Vi har ikke vært her lengre enn siden august, men opplever så langt en god dialog med og strålende service fra Salongen.»

Salongen konferanse, Provianten restaurant og Kammerset kaffe og kaker gir utallige muligheter til å sy sammen et bredt spekter av arrangementer.Her kan man holde seminarer, foredrag, styremøter, effektive mindre møter, julebord, pressekonferanser, utstillinger, bokslipp og andre sosiale sammenkomster.

Et flott samarbeid mellom arkitekt, prosjekt og leverandør 4Service. 

www.salongenkonferanse.no