Skrevet av: Linn Eriksen Løken|19.03.21

– Vi gleder oss skikkelig. Vi er helt sjuke, sier Tore Enger, administrerende direktør i TECO som snart flytter inn i KLP Eiendoms oppgraderte lokaler i Lysaker Torg 45.

Miljøbedrift i vekst flytter til LT45

– Vi gleder oss skikkelig. Vi er helt sjuke, sier Tore Enger, administrerende direktør i TECO som snart flytter inn i KLP Eiendoms oppgraderte lokaler i Lysaker Torg 45.– Nå har toget begynte rulle på ordentlig, forteller Enger, som også er gründeren bak ingeniørselskapet TECO. Selskapet jobber med fornybare og bærekraftige løsninger innen shipping, og nå opplever de vind i seilene. Dermed oppstod også behovet for større lokaler. TECO 2030s eksisterende lokaler er også på Lysaker. Etter å ha sondert utleiemarkedet en stund, falt valget på Lysaker Torg 45, eid og driftet av KLP Eiendom.

Eiendommen Lysaker Torg 45 er nylig oppgradert med nytt, flott inngangsparti, el-bil-lading, sykkelparkering med sykkelverksted og ikke minst flotte garderober. Enten man løper eller sykler til jobb, kan man gå rett i dusjen før man tusler opp på kontoret. Kanskje tar man med seg en kaffe eller smoothie fra kaféen på veien.

Hele første etasje er nemlig oppgradert med lyse, åpne lokaler med kafé, flere hyggelige sittesoner og møterom i ulike størrelser. Her kan ansatte og besøkende sitte og jobbe eller ta uformelle møter.

LES OGSÅ: Slik blir nye Lysaker Torg 45
(https://www.klpeiendom.no/oslo/nyhetsarkiv/lysaker-torg-45-i-ny-drakt

Smidig utleieprosess
Utleiesjef hos KLP Eiendom, Øyvind Oxholm Meisingset, sier at utleieprosessen med TECO gikk svært smidig.

– TECO 2030 var veldig tydelige og klare på hva de ønsket hele veien. De visste hva de ville ha. Selskapet jobber med bærekraft – og setter derfor høye krav til at også kontorlokalene innehar bærekraftige og holdbare løsninger og materialer av god kvalitet. Vi har i løpet av siste året leid ut hele 4.500 kvm i Lysaker Torg 45 og vi ser at våre leietakere setter pris på vårt fokus rundt oppgradering og bærekraftig fornying, sier Meisingset. Prosjektet Fornebubanen er også ny leietager i Lysaker Torg 45. 

LES OGSÅ: Slik gjenbrukes materialer og inventar fra Lysaker Torg 45 (Finner verdier i millionklassen på byggeplasser)

En utleier med godt rykte
– KLP Eiendom som utleier har et ekstremt godt rykte på seg. De bygger lokalene etter bærekraftige prinsipper med det siste innen energieffektivitet og grøntmerking. Dette er ting som er viktig for alle, men veldig viktig for oss som jobber med bærekraft. Det er viktig å vise at vi gjør alt vi kan for at verdens skal gå i riktig retning, sier Enger.

– Vi har fått med oss KLP Eiendom på at de skal bygge lokalene på en måte som gjør at folk føler seg hjemme. De bygger med sjel. Vi har en arbeidsstokk som vi er fantastisk stolt av, og vi er opptatt av å ha et arbeidssted man trives i. Riktignok har vi ikke sett hverandre på en stund, men vi håper at når høsten nærmer seg, så blir situasjonen mer normalisert.

– Perfekt med kontor på Lysaker
– Siden jeg startet selskapet har det ikke vært aktuelt å være noe annet sted enn Lysaker, forteller Enger.

– Jeg skjønner ikke hvorfor ikke Lysaker er mye mer populært som kontorsted. Det må være et par-tre ting folk ikke har skjønt. For det første så sitter vi i praksis oppå Flytoget – og E 18. Vi sitter like ved CC Vest. Lysaker er så utrolig sentralt. Vi har kunder på Aker Brygge. Det tar oss fire minutter med bil inn dit, sier Enger videre.

Selv om Flytoget ikke har blitt brukt så mye det siste året, så har TECO normalt daglig besøk fra kunder og forretningsforbindelser som reiser internasjonalt. Også selskapets egne ansatte er ofte på reise. Dermed er enkel tilgang til toget satt stor pris på.

– De ansatte gleder seg helt sykt, sier han. Enger har selv tatt turen bort flere ganger sammen med kolleger for å sniktitte litt. Det er mange som er nysgjerrige på hvordan det blir. Nå jobbes det for fullt for å klargjøre lokalene til innflytting i august.

519_Exterior_02_WEB.jpg
519_KLP_Cantine_WEB.jpg
519_KLP_Reception_WEB.jpg