Markedet for kontorutleie utvikler seg.

KLP eiendom har nå ca 6500 kvm areal dedikert til ROM Kontorfellesskap. i løpet av 2020 vil også Trondheimskontoret opprette sitt første ROM.

KLP Eiendom har drevet med kontorfellesskap siden 2012. Først ut var Pilestredet 75c som ble umiddelbar suksess. Populariteten skyldes urban plassering på Bislet, et rustikt og kreativt bakgårdsmiljø med gammel industribebyggelse og sist, men ikke minst, faste leiepriser og stor fleksibilitet på leietid.

KLP leier nå ut totalt 6 500 m2 kontorfellesskap i egen regi, og utvider på flere eiendommer. Det tilbys også kontorfellesskap på våre eiendommer via andre aktører. Noen som rene leietakere hos oss, andre samarbeider med oss på ulike former for «profit share» løsninger.

I ROM du kan jobbe for deg selv, sammen med andre

Plass til å vokse
Det siste tilskuddet til ROM er flotte nyoppussede lokaler i Wergelandsveien hvor flere firmaer nå er godt etablerte. De er godt fornøyde og nevner spesialt fordelen ved at alt er inkluder og muligheten til å vokse videre som gjør lokalet særlig attraktivt. KLP tilbyr påkostede, representative lokaler med felles fasiliteter som trimrom, personalrestaurant, sykkelparkering, garderober og møterom med attraktiv lokasjon ved Slottsparken i Wergelandsveien 1-3.

I ROM Glasmagasinet har det vært nesten fullt i 2020, og det er også et populært sted å ha sitt kontor. KLP Eiendom pusser opp alle fellesareal i disse dager, og Glassateriet er særlig populært å benytte til uformelle møter eller som et avvekslende sted å sette seg ned jobbe.

ROM i Pilestredet 75c er som alltid nesten fullt utleid. Vi ser at større leietakere også bruker ROM som løsning ved mer akutte arealbehov for lengre eller kortere perioder. Slik gir ROM også bedre service og fleksibilitet mot de mer etablerte leietakerne.

Kundereferanse:
– Vi opplever at lokalene gir oss stor fleksibilitet og har utvidet til større lokaler i flere omganger i løpet av de tre årene vi har vært en del av ROM i Pilestredet på Bislet, forteller Bjarne Vasset jr  som er daglig leder grunnlegger i Education media. 
    – For oss som er en bedrift i vekst, er det svært praktisk å slippe å flytte, men heller rokkere om på lokaler og opp- eller nedskalere i bygget etter behov. Fleksibiliteten i oppsigelsestid gjør at vi også slipper å ta stor risiko og låse oss til en fast lokasjon i 3-, 5- eller 10 år, noe som er essensielt for en kreativ virksomhet. Menneskene i KLP som arbeider med konseptet ROM er svært serviceinnstilte, og både vaktmester og driftsansvarlig svarer raskt når vi har spørsmål og tar tak i ting som måtte dukke opp underveis. Løsningene ROM tilbyr er etter vår mening fremtidens modell for små- og mellomstore virksomheter, sier Vasset.

KLP Eiendom ROM AS vil være formell utleier av ROM.

Ellen_og_Ida_2 mindre.jpg
Forvaltningsdirektør Ellen Langeggen (til venstre) og utleiemegler Ida Grønli Gran feiret nyoppussede Wergelandsveien 1-3 i Oslo - det nyeste tilskuddet til ROM.