Personalrestaurant
Møte og konferanserom til leie

I Lensmannslia 4 tilbyr vi fleksible leiekontrakter via Evolve.

Ta kontakt med Ida Grønli Gran hos KLP Eiendom eller Evolve https://www.evolve.no/akershus-asker-1

Om eiendommen

Lensmannslia 4 fikk Asker kommunes byggeskikkpris i 2003 for sitt helhetlige grep om form, farge og landskapstilpasning. Bygget er kjent for sine meget gode fellesfasiliteter som flott personalrestaurant, konferanseavdeling og god parkeringsdekning. Asker kommune har valgt seg Lensmannslia 4 for sine nye kontorlokaler, det har også Evolve sitt nyeste kontorfellesskap, i tillegg til en rekke mindre og spennende teknologibedrifter. 

Landets kanskje største og beste treningssenter ligger i bygget og sørger for gode muligheter for trening og velvære for de ansatte. Resepsjonsområdet og fellesareal ble nylig pusset opp til ny moderne standard, og uteplassen har fått nye benker og blomsterbed. Alt tilrettelagt for trivsel i hverdagen.

Adkomst

Eiendommen ligger flott til i nærheten av Asker Stasjon. Rundt bygget er det store grøntarealer, det er åpent og luftig med gode solforhold.

Det er 7 min. gangavstand til Asker stasjon med flytog, buss og jernbane. Det er forøvrig meget god parkeringsdekning på eiendommen.

Kontaktperson

200x200 Ida

Ida Grønli Gran

Utleiemegler

Tlf: 473 31 502

Send e-post