6
Min
Nationaltheatret Stasjon
2 min til Tinghuset trikkestopp
Effektive
kontorplasser
Salongen konferansehus
Tilgjengelig for alle
Kammerset kaffe og kaker
Byens flotteste kaffebar?
Provianten
Restaurant

Beskrivelse

Ibsenkvartalet er godt plassert midt i Oslo med kjent fasade ved siden av Tinghuset. Se Ibsenkvartalets egen hjemmeside for mer informasjon om ledige arealer og fasiliteter. https://ibsenkvartaletoslo.no/
Det som kanskje er mindre kjent er at KLP har etablert kanskje byens flotteste konferansesenter (Salongen) og personalrestauranten Provianten. Alt er drevet av 4Service som yter den beste service i Ibsenkvartalet. I tillegg finner du flere restauranter, matbutikker, apotek og butikker rett i nærheten. Her vil både ansatte og besøkende trives godt. Du jobber midt i hjertet av Oslo, men i rolige og luftige omgivelser.

Lokalene byr på en imponerende utsikt over byen. Store vinduer gir godt arbeidslys gjennom hele dagen. Eksisterende lokaler består hovedsakelig av cellekontor og noe åpenkontorløsning, men lokalene kan også skreddersys til ny leietaker. Her er det mulighet for å leie arealene samlet eller oppdelt i mindre enheter.

Eiendommen består av fire bygninger plassert rundt et åpent torg knyttet sammen med gangbroer. Totalt utgjør bygningsmassen ca. 38.000 kvm som inkluderer kontor-, butikk, restaurant og lagerareal. Det er direkte adgang fra parkeringshuset

Eiendommen har gode fellesfasiliteter. Det er felles sykkelparkering med tilhørende dusj/garderobe og direkte adkomst ned til parkeringshuset.

Adkomst

Eiendommen er lett å komme til, både med kollektivtilbud, sykkel, bil eller taxi.
Nationaltheatret stasjon ligger kun 6 min gange unna, med Flytog, t-bane, buss- og trikk. Det er ca 10 min å gå til Oslo S.
Det er god adkomst fra Sentrum P-Hus.

Egen sykkelparkering i kjeller med delikate garderober.

Beliggenhet

Ibsenkvartalet, C.J. Hambros plass 2, har en flott beliggenhet ved siden av Oslo Tinghus. Fasaden er velkjent og rager imponerende. Når du går opp trappen til den flotte plassen mellom byggene, endrer fasaden seg og det er glass og stål, med elementer av tre som er gjennomgående. Et bygg av høy kvalitet midt i sentrum! Bygget er nærmeste nabo med Oslo Tinghus og nærheten til Stortinget, Nationaltheatret og Stortorvet gjør beliggenheten ideell for ansatte og besøkende. Ringveien passerer rett ved siden av, men bygget er skjermet for støy.

Innhold

Lokalene ligger flott plassert med flott utsikt i flere retninger av byen. De har godt dagslys. Kan tilpasses etter leietakers behov for utforming av lokalet.


Bygg D:
3. etasje ca 900 BTA. Prisgunstige lokaler.
 

Ibsenkvartalet midt i hjertet av Oslo tilbyr effektive kontorlokaler med flott utsikt!

 

Kontaktperson

Oslo 20151210
Portrettfoto
nyebilder.no

Thomas Andersson

Utleiemegler

Tlf: 922 90 000

Send e-post

Kontaktperson

200x200 Ida

Ida Grønli Gran

Utleiemegler

Tlf: 473 31 502

Send e-post

Nedlastinger