Jula nærmer seg, og i år som i fjor ønsker vi å gi en litt annerledes juleopplevelse til våre leietagere og deres kunder og andre besøkende til MAX-bygget på Tempe.

Vi har hentet frem fjorårets julefortelling om mammaen, gutten og
juletreets vei fra skogen til MAX-bygget, med menneskene og dyrene de møter på sin vei. Den lille nissen som har fulgt bekymret med på ferden gjennom Trondheim. Over Ila, forbi Tyholttårnet, festningen og Nidarosdomen, over Nidelva og gjennom Svartlamon, kan endelig sove godt når juletreet til slutt ender trygt hos oss på MAX-bygget.


Vinterlys


Utstillingen bruker de samme elementene som tidligere år, men scenene er omarrangert noe og belysningen endret til å kunne assosieres med lyset en vintermorgen, eller kveld, når dagen i Trondheim er på sitt korteste. Utendørs er dekorative x’er plassert over inngangen mot Holtermannsveien og belyst med det sammen vinterblå lyset som innendørs, og x’ blir projisert opp på fasaden mot sør. Vi håper dette vil vekke nysgjerrigheten til forbipasserende, og at folk vil komme innom og ta en kikk på årets julefortelling. Alle er hjertelig velkomne til å ta en rundtur og se på utstillingen, og vi ønsker dere en riktig god jul. Utstillingen er utviklet av Infinitiv - form og formidling på vegne av KLP Eiendom.