15
Butikker og restauranter
5
minutter til Oslo S

Et klassisk varemagasin kledd for en ny tid

Glasmagasinet har vært dronningen av Oslos varemagasiner siden åpningen i 1899, og et viktig varemerke for byen. Etter at KLP Eiendom gjennomførte en grundig og omfattende oppgradering av bygget fra 2015 til 2017, er det ikoniske varemagasinet gjenfødt og klart for et nytt århundre på Stortorvet, i hjertet av Oslo.

 

Da Glasmagasinet ble restaurert, ble det gjenfødt som et livsstilshus med fokus på kvalitet, design og et format flaggskip-butikker verdig. I dag huser Glasmagasinet konsepter som Illums Bolighus, Elkjøp, Magnor Brandstore, Kicks flagship store og Heimen – Husfliden med Kriss.

 

Siden 1899 har Glasmagasinet på Stortorvet vært et selvsagt sted for å kjøpe gaver og vakre gjenstander. Slik er det fortsatt. Og takket være en sentral beliggenhet, er det enkel adkomst med offentlig kommunikasjon, fra alle kanter av byen. Med Flytoget og Oslo S innen kort gangavstand, er det enkelt å besøke det elegante varemagasinet, selv om man kommer utenbys fra.

 

KLP Eiendom er en langsiktig eiendomsforvalter og -utvikler som forvalter verdier for dagene som kommer. Langsiktig verdiskapning er viktigere enn kortsiktig gevinst, og en viktig del av KLP Eiendoms forvaltning er oppgradering av eldre bygg for nytt liv og en ny fremtid. Dette har KLP Eiendom gjort for så vel Glasmagasinet som Hotell Atlantic i Stavanger, Vasateatern i Stockholm og Schous kvartalet i Oslo.

 
For mer informasjon om Glasmagasinet se www.glasmagasinet.no

Eiendomsforvalter

Gordana Storsveen

Eiendomsforvalter

Tlf: 92 03 67 79

Send e-post