80
Butikker og restauranter
Solcellepark, Passivhus og BREEAM Outstanding
parkering
950
p-plasser, 250 sykkelparkeringer, 21 ladestasjoner

10 minutter fra Oslo

Fornebu S er et fullsortiments kjøpesenter med en butikkmiks bestående av velkjente kjedeaktører, unike motekonsepter, stor dagligvare og vinmonopol, restauranter og servicetilbud. En handelsdestinasjon i et av Norges mest attraktive områder for bolig og kontor.

Fornebu S og Fornebulandet er unikt på mange måter. Ikke bare er det sentrumsnært, men det er med sin beliggenhet kun en kort spasertur unna sjø, strand, rik flora, mangfoldig dyreliv – alt finnes på ett og samme sted. Her er det plass til næringsbygg og friluftsliv – i en perfekt symbiose.
Når Fornebuområdet er ferdig utviklet vil det bestå av et mangfold hus, leiligheter, næringslokaler, naturreservat, skole, barnehager, hotell, kirke, bibliotek, konsertarena, badeplasser, golfsenter, marina og gang- og sykkelstier og en egen T-banelinje. Og som det naturlige sentrum i dette finner du Fornebu S som en viktig del av det som snart vil være en pulserende by.

Fornebu_senter-011_retusj


Kjøpesenteret består av to bygningskropper som rommer til sammen 80 butikker, spisesteder og servicetilbud fordelt på 24.000 kvm handelsareal i to etasjer. Fornebu S tilbyr kundeparkering med 950 p-plasser, hvorav 20 til elbil, samt 250 sykkelparkeringer. Senteret har også 81 leiligheter i tre lameller på senterets tak.

Fornebu S er i dag, som verdens første kjøpesenter, miljøsertifisert til BREEAM-klassifiseringens høyeste nivå Outstanding. Senteret er også passivhus, har solcellepark på taket av senteret, og henter varme og kjøling fra sjøen.

Fornebu S er vinner av Årets Bygg 2014; Your BREEAM Award 2014, og BREEAM Awards klasse 'Retail New Construction og 'Retail' 2014.

For mer informasjon se  www.fornebu-s.no/

Eiendomsforvalter

Madelen

Madelen Ulleberg

Eiendomsforvalter

Tlf: 941 52 875

Send e-post

Utleiesjef

20210-03122021-1136

Kjersti Aanerud Hamre

Utleiesjef

Tlf: 924 85 555

Send e-post