Det internasjonale farmasøytiske selskapet Takeda flyttet inn i nye og moderne lokaler i Lensmannslia 4. Snoren ble klippet av Askers ordfører Lene Conradi og Takedas landssjef i Norge Koki Sato.

Takeda startet i Osaka i 1781 og har i over 230 år levert legemidler med mål om å jobbe for bedre helse for mennesker over hele verden. Veien til Norge kom med oppkjøpet av Nycomed i 2011 som har vært en ledende aktør i norsk legemiddelindustri og en viktig del av nordmenns hverdag i over 140 år.

Japans ambassadør til Norge fremhevet Takedas mer enn 230 år lange historie og betydningen av utvikling av medisiner og en bedre helse. Legemiddelindustrien fremhevet betydningen av at Norge er med i den internasjonale utviklingen av medisiner og at farmasøytisk industri har en viktig plass i Norge i tillegg olje og gass industri. 

Ordfører i Asker, Lene Conradi fremhevet viktigheten av å ha kortreiste arbeidsplasser for Askers innbyggere og betydningen av gode lokaler å jobbe i, som du har lyst til å dra til så ofte du kan.

Eiendomssjef Asbjørn Løken i KLP Eiendom uttaler: Takeda flyttet inn i nye og moderne lokaler i Lensmannslia 4 som man virkelig har lyst til å jobbe i. Vi i KLP Eiendom er virkelig fornøyd med å få et internasjonalt farmasøytisk selskap som Takeda som leietaker, med sitt samfunnsansvar og målsetting om å gi folk bedre helse. Med sin internasjonale bakgrunn, har lokalene samtidig med seg norsk tradisjon, og er blant annet innredet med norsk stråtapet, håndlaget i generasjoner, av Biri Tapet.

Vi gratulerer med nye lokaler og gleder oss til videre samarbeid!

Takeda.jpeg

 

Takeda 2.jpeg