Skrevet av: Linn Eriksen Løken|28.04.20

I Lensmannslia 4 i Asker skjer det mye om dagen. Rett før påske startet prosjekt for ny leietaker, Asker kommune.

Nye prosjekter startes opp i Lensmannslia 4

I Lensmannslia 4 i Asker skjer det mye om dagen. Rett før påske startet prosjekt for ny leietaker, Asker kommune. KLP Eiendom har inngått langsiktig leiekontrakt med Asker kommune skal samlokaliseres i Lensmannslia 4. KLP Eiendom har begynt å bygge om 5.000 kvadratmeter til moderne lokaler hvor blant annet Asker kommunes Senter for innovasjon og læring flytter inn med 140 medarbeidere. De overtar sine nye lokaler den 15. juni i år.

– Asker Kommune er en viktig og spennende leietaker som jobber med digitalisering, innovasjon og læring. De har mange av de samme verdiene som oss, innen bærekraft og miljø, sier forvalter Asbjørn Løken i KLP Eiendom.

Prosjektet utføres av Aktiv Bygg og pågår for fullt frem mot innflytting i juni. Med Asker kommune og flere andre nye leietakere er det nå bare ca. 4.000 kvadratmeter av byggets totale 23.500 kvadratmeter som er ledig etter at FMC Technologies forlot bygget.

–Vi er glade for å kunne holde hjulene i gang og tilrettelegge for nye leietakere i Lensmannslia 4, sier Asbjørn Løken.

Fellesfasilitetene oppgraderes videre

Fellesfasilitetene i Lensmannslia 4 er allerede noe av det beste vi kan tilby. For å gjøre eiendommen enda mer attraktiv flytter vi personalrestauranten mer sentralt i bygget og knytter den sammen med hovedinngangen og resepsjonsområdet. Her vil byggets brukere få en ny og spennende arena som vi er sikre på at de vil trives i.

–Tanken er at personalrestauranten «Hagen», i tillegg til å være et attraktivt sted å innta sin lunsj, skal være et sted hvor en kan jobbe og ta uformelle møter. Prosjektet er designet i samarbeid med Metropolis arkitektur og design, som også har bistått oss i flere andre prosjekter som er gjennomført i eiendommen de siste årene, sier Asbjørn Løken.

Lensmannslia 4 vil også få et nytt og oppgradert møteromsenter med spennende og variert møblering. Området vil gå over to etasjer og vil innby til arbeid, møter, sosiale treffpunkt og ulike arrangementer.

–Dette vil bli byggets puls og midtpunkt. Vi tror våre leietakere og deres ansatte vil sette stor pris på det nye møteromssenteret, sier Løken. 

Ny personalrestaurant og møteromsenter skal stå ferdig i oktober 2020. Se egen hjemmeside for www.lensmannslia4.no