Skrevet av: Linn Eriksen Løken

WWF har leid 1055 kvm i 2. etasje mot Professor Aschehougs plass.

KLP Eiendom har leid ut kontorer til WWF i Pilestredet 8 - Citypassagen

WWF Verdens naturfond og KLP Eiendom var i går på en runde for å vise WWFs ansatte det som blir deres nye lokaler, sentralt plassert i Pilestredet ved Citypassagen. Citypassagen er den koselige passagen som går opp til Akersgata med blomsterbutikk, service, bokhandel og restauranter. WWF har leid 1055 kvm i 2. etasje mot Professor Aschehougs plass.

-Vi gleder oss veldig til å flytte inn i de nye lokalene i Pilestredet 8, sier generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Karoline Andaur. - Det har tatt tid å finne det perfekte stedet for oss, men nå har vi faktisk funnet det. Dette er svært sentrale, lyse og funksjonelle lokaler som vi kommer til å trives i!

-Vi har hatt en veldig god dialog og prosess med KLP Eiendom. For oss har bærekraft vært sentralt i prosessen og her opplever vi KLP som svært profesjonelle og samarbeidsvillige. Nå håper vi at tiden flyr fram til innflytting høsten 2024, avslutter Andaur.

Direktør for Marked og Utleie, Øyvind Oxholm Meisingset tok gledelig imot WWF for omvisning i lokalene og for en runde i den nye sykkelparkeringen og personalrestauranten.

– KLP Eiendom og WWF er glade for å signere avtalen og det har vært ekstra fint at vi kunne ha bærekraft i fokus under hele prosessen. Vi ønsker WWF velkommen til P8 /Citypassagen og som leietakere hos KLP Eiendom, avslutter Øyvind.