Etter mange år i Bagsværd, Lyngby og nå sist Søborg, flytter NNIT nå til København sentrum, nærmere bestemt Weidekampsgade 14, som eies og drives av KLP Ejendomme. Med flyttingen ønsker NNIT å være nærmere kunder og internasjonale kolleger.

NNIT selv beskriver flyttingen av deres hovedkontor som et logisk steg på deres strategiske reise mot å bli den best mulige digitaliseringspartneren for sine kunder og samtidig bli den foretrukne arbeidsgiveren. Konsernsjef Pär Fors sier:

– I dag er NNIT et nytt selskap: Som IT-konsulent har vi en sterkere kjerne av mennesker, og vi er mer internasjonale med vår sterke tilstedeværelse i Europa, Asia og USA. Med vårt nye hovedkontor i sentrum av København vil vi være bedre forbundet, bringe oss nærmere våre kunder og partnere og la oss samarbeide tettere i et mer innbydende og åpent kontormiljø. Vi er veldig spente og gleder oss til å flytte inn i vårt nye hjem.

 

Islands Brygge har en sentral beliggenhet i forhold til transport og hotell, slik at internasjonale kolleger lett kan komme seg til hovedkvarteret. Samtidig kan NNITs ansatte, kunder og samarbeidspartnere se frem til å møtes i et fysisk miljø som uttrykker hvem bedriften er og ønsker å være.

 

 

Ansattes komfort blir stadig viktigere

Hos KLP Ejendomme er de selvfølgelig også fornøyd

– Siden vi overtok eiendommen i slutten av 2019 har vi satset stort på nye fellesarealer, både takterrasse og fellesarealene i første etasje med møterom, kantine og det store flotte atriet, sier Stig Fermi- Erichsen, markeds- og utleiesjef i KLP Ejendomme. Han gleder seg over å ha en innovativ leietaker som NNIT inn, og at eiendommen nå er fullt utleid. – Eiendommen er på 27.075 m², og når NNIT flytter inn på de siste 6.000 m² kan vi virkelig utvikle eiendommens potensiale, og det gleder vi oss veldig til. Det har vært en veldig fin prosess med NNIT, deres rådgiver Lau Melchiorsen og Cushman & Wakefield | RED, hvor vi sammen har vært i stand til å skape rammene som NNIT krever for deres fremtidige hovedkvarter. Det er ingen tvil om at det å gå på jobb i dag må være en større opplevelse, den etterspørselen har vi også på våre andre eiendommer.

 

Senior Associate Oliver Hansen fra CW-Red takker også alle parter for en god og konstruktiv prosess. – Vi opplever at flere bedrifter i dag har stort fokus på beliggenhet, bærekraftsertifiseringer, felles fasiliteter og muligheten til å skape inspirerende rammer for ansatte og kunder. NNIT identifiserte raskt eiendommen, og de nevnte parameterne har vært vesentlige for selskapets beslutning om å flytte inn i Weidekampsgade 12-16.

 

 

Facade med vandspejling.jpg
Fasade med vannspeil