Skrevet av: Elisabeth Selvik Hjelle|12.05.22

Velkommen til Nora! Om du ønsker en ny og moderne selveierleilighet midt i byen, er boligprosjektet Nora stedet for deg – sentralt plassert ved Stensparken på Fagerborg/Bislett.

KLP Eiendom utvikler nå et særegent boligprosjekt med ca. 165 selveierleiligheter – like ved Stensparken. Boligene vil ramme inn de historiske mursteinsbyggene og skape en lun og trivelig atmosfære på det indre gårdstunet.

Du kan velge mellom flere ulike lyse og harmoniske leiligheter 2-5 roms fra ca. 35-190 kvm. Leilighetene vil ha kvalitetene fra et nybygg med attraktive og smarte planløsninger, men også den gode sjarmen som følger med nærområdet.

Med den grønne Stensparken i ryggen, kort gange til det pulserende livet i Bogstadveien, og panoramautsikt over Oslo fra takterrasen, er urbane Nora noe for seg selv. Her bor du sentralt – men kan likevel trekke deg tilbake til et lunt og godt hjem med egen uteplass og flere flotte fellesarealer.

Nabolaget

Nora ligger midt i hjertet av det beste Oslo kan by på – nemlig kombinasjonen av pulserende storbyliv og grønne soner som gir tilsvarende hvilepuls. Du trenger bare å åpne døren og velge hva som passer dagsformen.

Går du mot vest finner du et mylder av spennende kaféer, butikker og restauranter på rekke og rad i Bogstadveien. Ta med deg jentegjengen til champangelunsj på Delicatessen, eller smak det beste fra det nordiske kjøkkenet på Publiko sammen med kjæresten. Nabolaget har flere skjulte perler.

Går du mot øst finner du Stensparken som er perfekt for en løpetur i det fri. Eller så kan du jo også bare å ta piknikkpleddet under armen og plukke opp en kaffe på veien – for å så nyte late dager under trærne.

Med et området som dette, har du aktivteter som kan både øke og senke pulsen, og er noe av det som gjør det enkelt å trives på Nora.

Bærekraft står sentralt hos oss i KLP Eiendom, og derfor vil Nora bygges med solide kvalitetsmaterialer, og med omtanke for både beboere og nærmiljø. Arkitekturen skal lage rom for å trives og bidra til at bydelen er levende og tilgjengelig.

Kontaktperson:

Per Henrik Rolfsen, Eiendomsmegler
Tlf: +47 913 72 835
E-post: per@roislandco.no

terasse.png
oversiktskart.jpg
SCROLL_WEB_NORA_EXT01_morgen-220407.png
SCROLL_NORA_EXT06_220406.png