Denne høsten skal gründere få skinne på Paleet. Nå inntar konsept POPPOPP kjøpesenteret og samler en bredde av norsk design og nytenkende konsepter under samme tak.

– Universet består av et spennende utvalg av norske gründere, håndverkere og aktører fra ulike bransjer. De byr på unike konsepter, men felles for de alle er fokuset på miljø og bærekraft, sier Anette Øyehaug, markeds- og aktivitetskoordinator for Paleet.

KLP Eiendom lanserte POPPOPP i september. Konseptet skal gjøre det lettere for bedrifter, gründere og produsenter som er i startfasen å realisere sine ideer og nye konsepter, uten å forplikte seg til lengre leiekontrakter.

Torsdag 21. oktober åpnet POPPOPP på Paleet. 

Til stor inspirasjon for kundene

I det brede spekteret av konsepter i POPPOPP-universet finner du Ainasana, som produserer yogamatter og livsstilsprodukter av resirkulerte materialer og den norske sjokoladeprodusenten Fjåk. Paleet får også sin første bruktbutikk med I Sustain, som selger vintageklær og -tilbehør av høy kvalitet.

 – Paleet har alltid hatt et spennende utvalg. Med POPPOPP-universet får vi et nytt tilfang av gründere og håndverkere. De er en unik samling av personlige historier. Jeg tror kundene våre blir inspirert av produktene, men også menneskene som står bak, forteller Øyehaug.

Hard konkurranse
I forbindelse med lanseringen av POPPOPP arrangerte KLP Eiendom en konkurranse, der gründere kunne vinne et gratis pop-up-lokale i Glasmagasinet på Stortorvet frem til jul. KLP Eiendom fikk inn over 150 søknader, og Tise Basic gikk av med seieren. Kvaliteten på konseptene som deltok i konkurransen var svært høy. Nå er flere av dem plukket ut til å være med i POPPOPP-universet på Paleet.

– I søkerbunken var det flere som fortjente en sjanse. Det er mange som under pandemien har skapt gode og fremtidsrettet ideer og vokst som gründere. Nå får de muligheten til å vise seg frem på Paleet, sier Kjersti Aanerud Hamre, utleiesjef i KLP Eiendom.

Universet åpner 21. oktober og står ut året.

Her er de som skal delta:

Ainasana
Designer yogamatter og livsstilsprodukter av miljøvennlige, naturlige og resirkulerte materialer.

I Sustain
Ønsker å bidra til en mer bærekraftig handel og selger vintagekupp og brukte kvalitetsplagg.

Mollipopp
Mollipopps produkter er små påminnelser om at livet ikke trenger å være så seriøst. Håndverket er en kombinasjon av keramikk og betong.

Fjåk
Fjåk er økologisk, etisk sjokolade med ingredienser fra den nordiske naturen. Sjokoladefabrikken ligger i Hardanger.
 

Ingrid Martens
Ingrid Martens oppfylte drømmen om å bli smykkedesigner i 2017. Hun har siden da produsert smykker i sitt eget verksted  i Asker.

NVRLND
Spesialist på sokker fra Hafslo i Luster kommune. Inspirasjon hentes fra norske håndverks tradisjoner i kombinasjon med internasjonalt design.

Evigr
Selger blomster som varer evig. Det norske selskapet produserer planter og blomster i resirkulerte materialer.

Pætria
Butikk-konsept som vektlegger kvalitet, bærekraft, miljø og høy etisk standard i produksjon av klær. De selger tidløse og unike plagg laget av tradisjonsrike tekstiler i høy kvalitet.

Anna Johnson
Selger kjoler til alle anledninger.

Soundgarden Hi-Fi

Selger designvinnere produkter som gir fantastiske lydopplevelser

Citi Ride

Selger el-sparkesykler og tilbehør

 

Kontaktperson KLP Eiendom:
Kjersti Aanerud Hamre, utleiesjef
Tel: 92 48 55 55
E-post: kaah@klp.no

Kontaktperson Paleet:
Anette Øyehaug

Markeds- og aktivitetskoordinator Paleet

Tlf.: 97 11 82 95

E-post: aoy@klp.no

_MG_9576.jpg
POPPOPP 2.jpg
POPPOPP 3.jpg
_MG_9672.jpg
_MG_9558.jpg