1
Min
Nærmeste kollektivpunkt
3
Min
Gode spisesteder
Umiddelbar nærhet
God parkeringsdekning
Kulturellt og spennende område

Beskrivelse

- Sentralt plassert med trikk rett utenfor

- Urbant og kreativt miljø med et rikt kulturtilbud

- Mange spennende forretninger, restauranter, treningssentre, utesteder osv i nærheten

Schous Bryggeri har lang historie, men er i dag et moderne sted hvor blant annet Riksscenen, Popsenteret, dansesenter og flere restauranter holder til. Se http://www.schouskulturbryggeri.no/. I tillegg er det vanlige firmaer, skole og helseforetak på stedet.

Området består i dag av ca. 54.000 kvm bygningsmasse, av både eldre og nyere dato, med hovedvekt på kontorlokaler. Bygningene er godt vedlikeholdt.

I Schous-kvartalet er det flere serveringssteder, bl.a Trattoria Popolare, populære restaurant Txotx og Mikrobryggeriet. I tillegg finner du treningssenteret SATS.

Det er kort gangavstand til restaurant Sudøst, Trancher, Delicatessen, Godt Brød m.fl.

Adkomst

Eiendommen har meget god offentlig kommunikasjon i nærområdet med både buss- og trikkeholdeplass rett utenfor Schous kvartalet. Buss 30/31 til Heimdalsgata og trikk 11 -12 -13 til Schous plass (evnt. Nybrua). Taxiholdeplass like utenfor hovedporten. For øvrig enkel adkomst med bil fra sentrum.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt på Grünerløkka, med kort gangavstand til Oslo S. I umiddelbar nærhet finnes et godt utvalg av kafeer og restauranter, samt grøntarealer, sykkel- og turstier.

Innhold

3. etasje er på ca 1397 kvm BTA. 

De består i dag av kontorer med noe åpne området. Møterom, samt åpent rom bespisning eller fellesmøter og sosial sone. Vi tilpasser lokalene etter deres ønsker.

Kontaktperson

Oslo 20151210
Portrettfoto
nyebilder.no

Thomas Andersson

Utleiemegler

Tlf: 922 90 000

Send e-post

Kontaktperson

200x200 Ida

Ida Grønli Gran

Utleiemegler

Tlf: 473 31 502

Send e-post

Yoga.jpg