1
Min
Nærmeste kollektivpunkt
3
Min
Gode spisesteder
Umiddelbar nærhet
God parkeringsdekning
Kulturellt og spennende område

Beskrivelse

- Sentralt plassert med trikk rett utenfor

- Urbant og kreativt miljø med et rikt kulturtilbud

- Mange spennende forretninger, restauranter, treningssentre, utesteder osv i nærheten
 

Schous Bryggeri har lang historie, men er i dag et moderne sted hvor blandt annet Riksscenen, Popsenteret, dansesenter og flere restauranter holder til. Se http://www.schouskulturbryggeri.no/. I tillegg er det vanlige firmaer, skole og helseforetak på stedet.

Området består i dag av ca. 54.000 kvm bygningsmasse, av både eldre og nyere dato, med hovedvekt på kontorlokaler. Bygningene er godt vedlikeholdt.

I Schous-kvartalet er det flere serveringssteder, bl.a Trattoria Popolare, populære restaurant Txotx og Mikrobryggeriet. I tillegg finner du treningssenteret SATS.

Det er kort gangavstand til restaurant Sudøst, Trancher, Delicatessen, Godt Brød m.fl.

Adkomst

Eiendommen har meget god offentlig kommunikasjon i nærområdet med både buss- og trikkeholdeplass rett utenfor Schous kvartalet. Buss 30/31 til Heimdalsgata og trikk 11 -12 -13 til Schous plass (evnt. Nybrua). Taxiholdeplass like utenfor hovedporten. For øvrig enkel adkomst med bil fra sentrum.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt på Grünerløkka, med kort gangavstand til Oslo S. I umiddelbar nærhet finnes et godt utvalg av kafeer og restauranter, samt grøntarealer, sykkel- og turstier.

Innhold

5. etg er på 460 kvm BTA, en del og en halvtetasje gjør lokalet spennende og urbant, kontorer og åpen løsning, sosiale sone og garderobe. (ikke heis)

I 5. etg har vi ROM kontorfellesskap med mindre teamenheter, ta kontakt ved visning av disse objektene.

Kontaktperson

Thomas Andersson

Utleiemegler

Tlf: 922 90 000

Send e-post

Kontaktperson

Ida Grønli Gran

Utleiemegler

Tlf: 473 31 502

Send e-post

Yoga.jpg