Effektive kontorarealer
2
minutter unna
kollektivknutepunkt
God utsikt over hele Lysaker
Tilgang til shopping
Kaffebar

Beskrivelse

» Moderne og effektivt bygg med flotte nye fasiliteter inkludert felles resepsjon med kaffebar

» Stor ny personalrestaurant med både kalde og varme retter samt salatbar

» Flott møtesenter med 4 nye møterom i tilknytning til restauranten

» Meget god parkeringsdekning for leietakere og gjester

» Nedgang til flytoget og Lysaker stasjon i enden av bygget

» Nytt flott inngangsparti i 2021

Eiendommen er det siste byggetrinnet som fullførte næringsutbyggingen på «Lysakerlokket».
Bygget er oppført i 2008 og ble da Norges første «Green Building» - klassifiserte kontorbygg. Eiendommen og lokalene har moderne arkitektur og standard. Etasjeflater og kontorsoner er lyse, fleksible og kan tilpasses brukerne, enten det er behov for åpne kontorløsninger eller en kombinasjon av celle- og teamkontorer. 

Her finner du hjemmesiden lt45.no

Fellesfasiliteter

Bygget har betjent resepsjon/besøksmottak samt en kaffebar som en hyggelig møteplass i tilknytning til hovedinngangen. I tillegg har eiendommen egen Site manager som er leietakernes kontaktpunkt i forhold til daglig drift av eiendommen, koordinering av resepsjon, kaffebar, møteromsbooking, møtemat & catering, samt renhold av fellesarealer, møterom og vaktmestertjenester.
Bygget har stor felles personalrestaurant med både varme og kalde retter på menyen, sammen med en stor salatbar. I sammenheng med kantinen er det også et møtesenter med 4 møterom hvor 2 av rommene kan åpnes og settes opp som et auditorium med kapasitet opp til ca. 75 seter.
Eiendommen er tilknyttet eget underjordisk p-anlegg for leietakere og gjester. Oppussing og oppgradering av fellesareal foregår i 2020.

Adkomst

Med bil fra Oslo tar man av fra E-18 ved Lysaker stasjon og kjører inn fra Vollsveien. Det er enkel kjøreadkomst både til hovedinngang og tilhørende parkeringskjeller for ansatte, gjester og for varelevering. Vestfra tar man av i Lysaker vest krysset og inn til bygget via Vollsveien.

Alle tog (lokaltog, fjerntog og flytog) stopper på Lysaker stasjon som ligger i umiddelbar nærhet. Alle ekspressbusser har stoppested på Lysaker, i tillegg alle lokalbussene til og fra Fornebu og Snarøya.

Lokalene/innhold

1. etg. ca. 400 kvm BTA kontor, butikk, showroom eller liknende
2. etg. ca. 1830 kvm BTA
3. etg. ca. 1590 kvm BTA
4. etg. ca. 1090 kvm BTA

Totalt ledig areal: 4.910 kvm BTA

Antallet arbeidsplasser avhenger av planløsning og fordelingen mellom åpne plasser i landskap og cellekontorer. Basert på denne forutsetning, kan lokalene inneholde følgende:

Vi har også lager til leie. Ta kontakt med oss for visning eller mer informasjon.

Kontaktperson

Thomas Andersson

Utleiemegler

Tlf: 922 90 000

Send e-post

Kontaktperson

Øyvind Oxholm Meisingset

Utleiesjef

Tlf: 907 54 597

Send e-post