Effektive kontorarealer
2
minutter unna
kollektivknutepunkt
God utsikt over hele Lysaker
Kaffebar

Beskrivelse

» Moderne og effektivt bygg med flotte nye fasiliteter inkludert felles resepsjon med kaffebar

» Stor ny personalrestaurant med både kalde og varme retter samt salatbar

» Flott møtesenter med 4 nye møterom i tilknytning til restauranten

» Meget god parkeringsdekning for leietakere og gjester

» Nedgang til flytoget og Lysaker stasjon i enden av bygget

» Nytt flott inngangsparti 

Eiendommen er det siste byggetrinnet som fullførte næringsutbyggingen på «Lysakerlokket».
Bygget er oppført i 2008 og ble da Norges første «Green Building» - klassifiserte kontorbygg. Eiendommen og lokalene har moderne arkitektur og standard. Etasjeflater og kontorsoner er lyse, fleksible og kan tilpasses brukerne, enten det er behov for åpne kontorløsninger eller en kombinasjon av celle- og teamkontorer. 

Her finner du hjemmesiden lt45.no

Fellesfasiliteter

Bygget har betjent resepsjon/besøksmottak samt en kaffebar som en hyggelig møteplass i tilknytning til hovedinngangen. I tillegg har eiendommen egen Site manager som er leietakernes kontaktpunkt i forhold til daglig drift av eiendommen, koordinering av resepsjon, kaffebar, møteromsbooking, møtemat & catering, samt renhold av fellesarealer, møterom og vaktmestertjenester.
Bygget har stor felles personalrestaurant med både varme og kalde retter på menyen, sammen med en stor salatbar. I sammenheng med kantinen er det også et møtesenter med 4 møterom hvor 2 av rommene kan åpnes og settes opp som et auditorium med kapasitet opp til ca. 75 seter.
Eiendommen er tilknyttet eget underjordisk p-anlegg for leietakere og gjester. Oppussing og oppgradering av fellesareal foregår i 2020.

Adkomst

Med bil fra Oslo tar man av fra E-18 ved Lysaker stasjon og kjører inn fra Vollsveien. Det er enkel kjøreadkomst både til hovedinngang og tilhørende parkeringskjeller for ansatte, gjester og for varelevering. Vestfra tar man av i Lysaker vest krysset og inn til bygget via Vollsveien.

Alle tog (lokaltog, fjerntog og flytog) stopper på Lysaker stasjon som ligger i umiddelbar nærhet. Alle ekspressbusser har stoppested på Lysaker, i tillegg alle lokalbussene til og fra Fornebu og Snarøya.

Lokalene/innhold

2. etg plan 500 kvm BTA.

Antallet arbeidsplasser avhenger av planløsning og fordelingen mellom åpne plasser i landskap og cellekontorer. Basert på denne forutsetning, kan lokalene inneholde følgende:

Vi har også lager til leie. Ta kontakt med oss for visning eller mer informasjon.

Fornøyde nye leietakere

– Vi gleder oss veldig til å flytte inn i KLP Eiendoms kontorbygg på Lysaker Torg, sier kommunikasjonssjef for Fornebubanen, Line Fredriksen. Her har hun støtte av flere av de 180 ansatte som kommer til å ha kontorer og tilholdssted her.

– Dette var nok førstevalget til de fleste av oss, medgir hun. Mye av årsaken er Lysakers gode beliggenhet i forhold til kollektivtransport. Her er det enkelt å komme til og fra med både buss og tog. De som sykler kan parkere sykkelen i byggets nylig oppgraderte sykkelparkering i kjelleren.

– At det er enkelt å komme til oss for samarbeidspartnere og leverandører, er også viktig, legger hun til.

En annen fornøyd leietaker er Teco 360:
– KLP Eiendom som utleier har et ekstremt godt rykte på seg, sier Tore Enger adm Dir i Teco som har flyttet inn i Lysaker Torg 45. KLP bygger lokalene etter bærekraftige prinsipper med det siste innen energieffektivitet og grøntmerking. Dette er ting som er viktig for alle, men veldig viktig for oss som jobber med bærekraft. Det er viktig å vise at vi gjør alt vi kan for at verdens skal gå i riktig retning, sier Enger.
– Vi har fått med oss KLP Eiendom på at de skal bygge lokalene på en måte som gjør at folk føler seg hjemme.

Kontaktperson

200x200 Ida

Ida Grønli Gran

Utleiemegler

Tlf: 473 31 502

Send e-post

Kontaktperson

Oslo 20151210
Portrettfoto
nyebilder.no

Øyvind Oxholm Meisingset

Direktør Marked og Utleie

Tlf: 907 54 597

Send e-post

Nedlastinger