Vi tilbyr fleksible ROM kontorfelleskapsavtaler i Brynsengveien 10.

Ta kontakt med Ida Grønli Gran for mer informasjon.

Om eiendommen

  • Enkel adkomst fra hovedveiene inn og ut av Oslo
  • Effektive lokaler med god møteromsdekning
  • Lys og tiltalende personalrestaurant
  • T-bane, buss og togstasjon i nærheten 
  • Meget god parkeringsdekning i lyst p-hus

Brynsengveien 10 er et representativt kvalitetsbygg med god eksponering. Kontorarealene er effektive med gode lysforhold gjennom hele dagen. 
Dagens løsning er tilrettelagt med sosiale soner, tekjøkken, møterom og effektive kontorløsninger på alle plan. Etasjene gir god internkommunikasjon. Vi tilpasser lokalene etter deres behov og ønsker.

Det er meget god parkeringsdekning i bygget med lys garasje med 170 p-plasser, samt gjesteparkeringsplasser utenfor. I løpet av kort tid vil det også lages innendørs sykkelparkering med nye dusj og garderobeløsninger.

Vi kan tilby en lys og innbydende personalrestaurant med bredt utvalg. Et sted for de gode samtalene og de kollegiale møtene, gjerne over en bedre lunsj. 

I byggets første etasje er det mulighet for å låne møterom med eget særpreg i teglstein, egnet for presentasjoner, kurs eller sosiale samlinger.

Inngangspartiet er representativt og består av glass og teglsten med en hyggelig sittegruppe for besøkende.
Vårt eget driftspersonell er daglig innom eiendommen.

Adkomst

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med Brynseng T-bane, gåavstand ca 5 min - 400 m, samt buss nr 23 og 24 rett utenfor døren med avgang hvert 10. minutt. Det er kort vei til Helsfyr med bil. Her har du tilgang på butikker, blomsterbutikk, apotek og kafeer m.m.

 

Kontaktperson

Ida Grønli Gran

Utleiemegler

Tlf: 473 31 502

Send e-post