Se andre Kontorer og næringslokaler

Schweigaardsgate 21

Adresse Schweigaardsgate 21
Etasje 8
Areal 14.827 kvm kontor

Beliggenhet

Med sin nære beliggenhet til Oslo S, Middelalderparken og Bjørvika ligger eiendommen meget sentralt til, midt i Oslos best dekkede område med tanke på offentlig kommunikasjon. Fra eiendommen flott utsikt mot Barcode-rekken og indre del av Oslofjorden, samt østover mot Ekeberg. Det er gangavstand til flere av byens beste tilbud, og en rekke butikk- og servicetilbud finnes i umiddelbar nærhet. Eiendommens beliggenhet gir svært gode eksponeringsmuligheter mot både jernbanen og Oslo Sentralstasjon.

 

Eiendommen

Eiendommen, som ble ferdigstilt i 2013, innehar svært gode arkitektoniske og miljømessige kvaliteter. Med sin stramme og kubiske form er den et moderne tilskudd i den nye og moderne bebyggelsen i Oslos eldste bydel. Bygget er ført opp i svært god og moderne kontorstandard, der høy kvalitet er vektlagt, og med åpent landskap i kontorarealene.

Bygget har BREEAM-NOR Excellent-sertifisering og er, sammen med Schweigaardsgate 23, det første kontorbygget i Norge med denne sertifiseringen. I 2014 vant Schweigaardsgate 21 og 23 Statens byggeskikkpris, og byggene ble i 2013 nominert til prisen "Årets bygg". I dag er eiendommen fullt utleid på en lang kontrakt, til Gjensidige Forsikring ASA.

 

Adkomst

Eiendommen har umiddelbar nærhet til kollektivknutepunkt nr. 1 i Oslo, Oslo Sentralstasjon. Flytoget, fjern- og nærtog, buss, trikk, T-bane og båt ligger alle innenfor kort gangavstand. Bussen og trikken stopper dessuten rett utenfor bygget og Grønland T-banestasjon er kun en kort spasertur unna. Til fots kommer man seg enkelt til eiendommen - enten via gangbroen Akrobaten over jernbaneskinnene, mellom Annette Thommesens og Bjørvika, eller via Schweigaardsgate. Ellers er det enkel adkomst med bil fra Ring 1. Det er nedgang til bakkenivå med gang- og sykkeltrasé rett ved eiendommen.

Kontaktperson

Tonje Holm-Fischer Tonje Holm-Fischer Mobil: 905 11 446