Se andre Kontorer og næringslokaler

Schweigaardsgate 17-19

Kontor, butikker og lager U2- 8. etg 25.000 kvm

Adresse Schweigaardsgate 17-19
Etasje U2 - 8. etasje
Areal 25.000 kvm kontor og forretning

Beliggenhet

Eiendommen er meget sentralt beliggende i Schweigaardsgate, mellom Middelalderparken, Oslo S og Bjørvika – midt i Oslos best dekkede område med tanke på offentlig kommunikasjon. Fra eiendommen har man en unik og sjeldent flott utsikt mot Barcode-rekken og indre del av Oslofjorden, samt østover mot Ekeberg.

Daglig passerer mange tusen mennesker eiendommen - enten via gangbroen Akrobaten over jernbaneskinnene, mellom Annette Thommesens og Bjørvika, eller via den hektiske Schweigaardsgate. Alt av butikker, kollektiv- og servicetilbud finnes i umiddelbar nærhet. Eiendommens beliggenhet gir svært gode eksponeringsmuligheter og er attraktiv for virksomheter som ønsker å være lett tilgjengelige for både ansatte og besøkende.

Eiendommen

Schweigaardsgate 17-19 er et signaturbygg ved Oslo S med fokus på miljø og trivsel. Det er vektlagt utstrakt bruk av glass og markante, grønnkledde fasader. For dette moderne utrykket vant bygget Cityprisen i 2009. Bygget ble oppført i 2008 og består av tre sammenhengende blokker, hver i 8 etasjer. Store langsgående fasader i glass gir godt dagslys inne, i tillegg til at det er glassvinduer inn mot sentrerte møterom.

I dag er det Skatt Øst som leier størsteparten av bygget. Lokalene er lyse og åpne, og holder en god og moderne standard. Planløsningen er tilrettelagt for kundesenter, møte- og undervisningsrom, stor kantine og seks ulike forretningslokaler på bakkeplan. For øvrig er det lagt vekt på fleksible møbleringsformer for både åpne kontorlandskap og cellekontorer.

Adkomst

Eiendommen har umiddelbar nærhet til kollektivknutepunkt nr. 1 i Oslo, Oslo Sentralstasjon. Flytoget, fjern- og nærtog, buss, trikk, T-bane og båt ligger alle innenfor kort gangavstand. Bussen og trikken stopper rett utenfor bygget og Grønland T-banestasjon er kun en kort spasertur unna. Det er dessuten enkel adkomst med bil fra Ring 1.

Kontaktperson

Tonje Holm-Fischer Tonje Holm-Fischer Mobil: 905 11 446

Beliggenhet

Vis større kart