Se andre Kontorer og næringslokaler

Dronning Eufemias gate 10

Kontor, butikker og lager ca. 25.800 kvm

Adresse Dronning Eufemias gate 10, 0191 Oslo
Etasje U2 - 16. etasje
Areal 25.800 kvm kontor

Beliggenhet

KLP-huset er et spesielt flott bygg i Bjørvika og er endel av den kjente barcoderekken. Området er i rivende utvikling. Bjørvika består av en miks av næringsvirksomhet, boliger og kultur. Av sistnevnte nevnes Operaen, Munch-museet og det nye Deichmanske hovedbibliotek. Som nærmeste nabo til jernbanen finnes det beste kollektivtilbud i umiddelbar nærhet: Flytog, tog, T-bane, trikk, buss etc.

Eiendommen

KLP-huset har 16. etasjer fordelt slik: 1-8. etasje er forbeholdt KLP, mens 9.-16. etasje er kontorlokaler for utleie. Lokalene på toppen har panoramautsikt til Oslofjorden og sentrum.

Bygget er et meget moderne kombinasjonsbygg og består av kontorlokaler, forretninger og boliger. I underetasjene har vi to etasjeplan til lager og parkering. 1. etasje i bygget er forbeholdt forretningslokaler, i tillegg til adskilte inngangspartier for kontorer og boliger. Boligene er etablert i eget tårn sydøst i eiendommen. Kombinasjonen kontor og forretninger gjør at du vil finne det som betyr noe i en hektisk hverdag i dette forretningsområdet; lunsjbarer, cafeer, apotek, forretninger, etc.

Adkomst

Eiendommen har umiddelbar nærhet til kollektivknutepunkt nr 1 i Oslo. Flytoget, fjern- og nærtog, buss, trikk, T-bane, båt etc. ligger alle innenfor kort gangavstand.

Kontaktperson

Portrett Hilde Marie Juliussen Hilde Marie Juliussen Mobil: 45472313

Beliggenhet

Vis større kart