Se andre Kjøpesenter

Fornebu S

Verdens mest miljøvennlige kjøpesenter - midt på Fornebulandet!

Fornebu S ligger kun ti minutter i bil fra hovedstaden.
Fornebu S er et fullsortiments kjøpesenter med en butikkmiks bestående av velkjente kjede-aktører, unike motekonsepter, stor dagligvare og vinmonopol, restauranter og servicetilbud. En handelsdestinasjon i et av Norges mest attraktive områder for bolig og kontor.

Fornebu S og Fornebulandet er unikt på mange måter. Ikke bare er det sentrumsnært, men det er med sin beliggenhet kun en kort spasertur unna sjø, strand, rik flora, mangfoldig dyreliv – alt finnes på ett og samme sted. Her er det plass til næringsbygg og friluftsliv – i en perfekt symbiose.
Når Fornebu-området er ferdig utviklet vil det bestå av et mangfold hus, leiligheter, næringslokaler, naturreservat, skole, barnehager, hotell, kirke, bibliotek, konsertarena, badeplasser, golfsenter, marina og gang- og sykkelstier og en egen T-banelinje. Og som det naturlige sentrum i dette finner du Fornebu S som en viktig del av det som snart vil være en pulserende by.

Kjøpesenteret består av to bygningskropper som rommer til sammen 80 butikker, spisesteder og servicetilbud fordelt på 24.000 kvm handelsareal i to etasjer. Fornebu S tilbyr kundeparkering med 900 p-plasser, hvorav 20 til elbil, samt 250 sykkelparkeringer. Senteret har også 81 leiligheter i tre lameller på senterets tak.

Fornebu S er i dag, som verdens første kjøpesenter, miljøsertifisert til BREEAM-klassifiseringens høyeste nivå Outstanding. Senteret er også passivhus, har solcellepark på taket av senteret, og henter varme og kjøling fra sjøen.

Fornebu S er vinner av Årets Bygg 2014; Your BREEAM Award 2014, og BREEAM Awards klasse 'Retail New Construction og 'Retail' 2014.

For mer informasjon se  www.fornebu-s.no/

Kontaktperson

Kjersti Aanerud Hamre Kjersti Aanerud Hamre Mobil: 92485555

Beliggenhet

Vis større kart