Schibsted velger KLP og Akersgata på nytt!

Med flott beliggenhet midt i hjertet av Oslo ble Akersgata 55 et naturlig gjenvalg for Schibsted da de skulle velge lokaler frem til 2030. Eiendommen huser Verdens gang (VG) og Aftenposten.

Schibsted velger KLP og Akersgata

De ansatte trives godt i bygget med yrende liv på innsiden og kort vei til alt på utsiden.

Bygget, som i sin tid ble bygget av Schibsted, er på ca 32.000 kvm og inkluderer en flott takterrasse med utsikt over store deler av byen. KLP Eiendom skal gjennomføre nødvendig modernisering av kontorlokalene. 

Miljøvennlig og bærekraftig avtale

– Schibsted hører hjemme i Akersgata og vi er stolte og glade for at de ønsker å forlenge hos oss, sier Gunnar Gjørtz adm. dir i KLP Eiendom. Når Schibsted velger å bli i eksisterende bygg sparer de miljøet for unødvendig bruk av ressurser, helt i tråd med KLP Eiendom sitt arbeid med bærekraft understreker han.

Avtalen med Schibsted forplikter KLP Eiendom til å gjennomføre Breeam in-Use sertifisering av eiendommen. – Miljøsertifisering vil gi et godt utgangspunkt for å planlegge videre arbeid med å redusere miljøbelastningen fra bygget, sier Kristian Strømmen, Miljøsjef i KLP Eiendom. Han opplyser at det gjennom flere år er jobbet aktivt med å redusere energiforbruket på bygget med gode resultater og han ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Schibsted.