Se andre Kontor- og næringslokaler

Universitetsgata 8

Ca.240 kvm kontor 5. etg

Adresse Universitetsgata 8
Etasje 5.
Areal Ca. 240 kvm

Beskrivelse

Universitetsgata 8 ligger veldig sentralt rett ved Ringveien og med kort avstand til Tinghust. Et solid bygg midt i sentrum der alt skjer, men her vil du likevel jobbe skjermet.

I kjelleren er det sykkelparkering, vanlig parkering og mulighet for å leie lager. Her er det også fullt utsyrt treningsrom med alt du trenger for en god økt. Med andre ord, gode fellesfasilteter som tilrettelegger for en fin arbeidsuke. Deler av fasade og inngangsparti ble oppgradert i 2017. Det ledige lokalet i 5. etg ble også pusset opp for kort tid siden.

På fasaden mot Ringveien er det store lysskilt som viser leietakerne, blant annet flere kjente advokatfirmaer og StormGeo. Vis a vis ligger kjente Kaffefuglen- kaffebar og cafe og i første etasje er det tilrettelagt for cafe og resturantdrift.

Adkomst

Det er kort avstand til både Pilestredet og Tinghuset med C.J Hambros plass, samt Nationaltheatret stasjon med alt av lokaltog, Flytog og stort utvalg busslinjer. Det er også taxiholdeplass rett ved, samt bysykkelstativ. I garasjen finner du som sagt sykkelparkering og parkeringsplasser for El bil og vanlig bil.

Beliggenhet

Universitetsgata 8, også kalt U8, er oppført på hjørnetomt og har en stor kjent fasade mot Universitetsgata og Pilestredet (Ring 1) i Oslo sentrum.

Innhold

5. etg

Ca. 240 kvm BTA. Lokalene i 5. etg vender mot Universitetsgata med vinduer langs hele arealet på begge sider. Her er det lagt opp til to møterom, åpen kontorløsning og to stillerom- evnt to mindre kontorer, samt tekjøkken og toalett. Lyst og innbydene med moderne fronter og kjøkken.

 

Kontaktperson

Portrett Thomas Andersson Thomas Andersson Mobil: 92290000

Kontaktperson

Portrett Øyvind Oxholm Meisingset Øyvind Oxholm Meisingset Mobil: 90754597