Se andre Kontor- og næringslokaler

Trondheimsveien 2

Løkkas kanskje mest sentrale beliggenhet, Schous bryggeri

Adresse Trondheimsveien 2
Areal 240 kvm

» Sentralt på Grünerløkka med alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet

» Kreativt og hyggelig miljø i historisk eiendom

» Lokaler med fleksible løsninger

» Urbant og kreativt med et rikt kulturtilbud

» Mange spennende forretninger, restauranter, treningssentre, utesteder og butikker like i nærheten

 

Schous Bryggeri har lang historie, men er i dag et moderne kvartal med en spennende leietakermiks. Her er blant annet Riksscenen, Popsenteret, OMK, dansesenter og flere restauranter. I tillegg har KLP VAV, Posten og NAV som leietakere på området.  I tillegg er det vanlige firmaer, skole og helseforetak på stedet. Bryggerivirksomheten ved Schous Bryggeri opphørte tidlig på 1980-tallet. Området består i dag av ca. 54.000 kvm bygningsmasse, av både eldre og nyere dato, med hovedvekt på kontorlokaler. Bygningene er godt vedlikeholdt.

I Schous-kvartalet er det flere serveringssteder, bl.a Trattoria Popolare, populære restaurant Txotx og Mikrobryggeriet. I tillegg finner du treningssenteret SATS.

Det er kort gangavstand til restaurant Sudøst, Trancher, Delicatessen, Godt Brød m.fl.

Lokalene

Bygg M:

Lokalet ligger i første etg mot Trondheimsveien og er på ca 240 kvm BTA. Det er godt egnet til butikkdrift, men også som kontor, eller lokale innen helse som kiropraktor, fysiologi eller likenende.

Ta kontakt for visning.

Adkomst

Eiendommen har meget god offentlig kommunikasjon i nærområdet med både buss- og trikkeholdeplass innefor kort gangavstand. Taxiholdeplass like utenfor hovedporten. Gangavstand til Oslo S, og for øvrig enkel adkomst med bil fra sentrum. God parkeringsdekning i eget p-hus.

Kontaktperson

Portrett Thomas Andersson Thomas Andersson Mobil: 92290000

Beliggenhet

Vis større kart