Se andre Kontor- og næringslokaler

Trondheimsveien 2

Løkkas kanskje mest sentrale beliggenhet, Schous bryggeri

Adresse Trondheimsveien 2
Areal 182 kvm

» Sentralt på Grünerløkka med alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet

» Kreativt og hyggelig miljø i historisk eiendom

» Lokaler med fleksible løsninger

» Urbant og kreativt med et rikt kulturtilbud

» Mange spennende forretninger, restauranter, treningssentre, utesteder og butikker like i nærheten

 

Schous Bryggeri har lang historie, men er i dag et moderne kvartal med en spennende leietakermiks. Her er blant annet Riksscenen, Popsenteret, OMK, dansesenter og flere restauranter. I tillegg har KLP VAV, Posten og NAV som leietakere på området.  I tillegg er det vanlige firmaer, skole og helseforetak på stedet. Bryggerivirksomheten ved Schous Bryggeri opphørte tidlig på 1980-tallet. Området består i dag av ca. 54.000 kvm bygningsmasse, av både eldre og nyere dato, med hovedvekt på kontorlokaler. Bygningene er godt vedlikeholdt.

I Schous-kvartalet er det flere serveringssteder, bl.a Trattoria Popolare, populære restaurant Txotx og Mikrobryggeriet. I tillegg finner du treningssenteret SATS.

Det er kort gangavstand til restaurant Sudøst, Trancher, Delicatessen, Godt Brød m.fl.

Lokalene

Bygg N: 182 kvm BTA, kotorlokaler, men kan egne seg som lokaler for servicebedrifter eller innen helse og eller butikk. Lokalene tilpasses nye eiere.

 

Adkomst

Eiendommen har meget god offentlig kommunikasjon i nærområdet med både buss- og trikkeholdeplass innefor kort gangavstand. Taxiholdeplass like utenfor hovedporten. Gangavstand til Oslo S, og for øvrig enkel adkomst med bil fra sentrum. God parkeringsdekning i eget p-hus.

Kontaktperson

Portrett Thomas Andersson Thomas Andersson Mobil: 92290000

Beliggenhet

Vis større kart