Se andre Kontor- og næringslokaler

Munkedamsveien 35

Lokaler med sentral beliggenhet i Vika/CBD

Adresse Munkedamsveien 35
Areal Fra 407- 1.307 kvm kontor

Eiendommen

» Meget sentral beliggenhet i Vika / CBD rett ved Aker Brygge

Munkedamsveien 35 er oppført i 1934 etter tegninger av arkitektene Aasmund Kolseth og Edgar Martin. I 1977 ble det totalrehabilitert og konvertert til kontorbygg.

Bygningen er «V»-formet og betår av to fløyer gom henger sammen i fronten med fasade og inngangsparti mot Munkedamsveien.

I 1985 ble eiendommen påbygget med en ny 8. etasje. I forbindelse med rehabilitering av utvendige fasader og vindusutskifting i 1992, ble det samtidig påbygget et «tårn» mot Munkedamsveien bestående av en liten 9. og 10. etasje.

Høsten 2010 ble fasaden på ny rehabilitert og gitt ny «identitet» med ny farge og ny fasadebelysning. Samtidig har inngangsparti og fellesarealer samt hoveddelen av kontoretasjene blitt oppgradert og ombygget til representativ og moderne kontorstandard.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende ved selve innfartsåren til sentrum vest, ved krysset mellom Munkedamsveien, Cort Adelers gate og Dokkveien, og er lett tilgjengelig med adkomst fra E18. Alle servicetilbud i umiddelbar nærhet, deriblant Aker Brygge og Tjuvholmen, samt Vika terrasse. Her finnes bla. dagligvarebutikk, kaffebarer og vinmonopol, samt parkeringshus.

Ledig lokale

1. etg. ca. 407 kvm, ca 17 arbeidsplasser, rålokale klart for oppussing

7. etg. ca. 1.307 kvm, ca 60 arbeidsplasser, fine lokaler, innflyttningsklare

Lokalene vil tilpasses for leietaker med god standard og etter ønskede romprogram i åpen løsning eller med cellekontorløsning.

Her er det mulighet for skreddersøm, moderne, fleksible og effektive lokaler.

 

Adkomst

Gangavstand til alle offentlige kommunikasjonsmidler. Holdeplass for  buss, trikk og taxi innen 2 min. gangavstand fra inngangsdøren.

5 min. gangavstand til Nationaltheatret stasjon med fly/flytog og alle T-banelinjer samt øst/vestgående bussforbindelser.

Kontaktperson

Øyvind Oxholm Meisingset Øyvind Oxholm Meisingset Mobil: 90754597

Kontaktperson

Portrett Thomas Andersson Thomas Andersson Mobil: 92290000

Munkedamsveien 35

Vis større kart