Se andre Kontor- og næringslokaler

Karl Johansgate 37b-41a

Spennende og unike kontorlokaler midt på Karl Johansgate i Paleet

Adresse Karl Johans gate 37-41
Etasje 4. og 7.
Areal 383 - 595 kvm kontor

Beskrivelse

» Meget attraktiv beliggenhet i Oslos paradegate Karl Johan.

» Flott utsikt til Studenterlunden, Stortinget og Slottet
» Næmeste nabo til Nationaltheatret stasjon med alt av offentlig kommunikasjon, flytoget, tog, buss og trikk
» Lokalene vil tilpasses med god standard etter leietakers ønsker og behov
» Fellesfasiliteter i bygget; kantine, felles møterom, trimrom, dusj/garderobe, sykkelparkering og parkering
» Alle servicetilbud i Paleet kjøpesenter, og i området rundt

Lokalene ligger i etasjene over Paleet kjøpesenter, som består av 40 butikker og serveringssteder som byr på mote og livsstil, kunst og kultur, mat og møteplasser.

Eiendommen har 2 driftsteknikere som sørger for at alt teknisk utstyr fungerer optimalt. Bygget har for øvrig moderne teknisk anlegg og SD-overvåkning, som følges opp av KLP Eiendoms Vaktsentral og er bemannet 24 timer i døgnet.

Fasader, inngangspartier og garasjeanlegg kameraovervåkes døgnet rundt.

 

Av fellestjenester tilbys nyoppusset kantine, takterrasse, nytt trimrom, garderobe- og dusjanlegg og innendørs sykkelparkering. I kantinen er det etablert et moderne møterom med AV-utstyr, som kan benyttes av leietakerne på eiendommen.

Beliggenhet

Kontorlokalene har meget sentral beliggenhet i Karl Johansgate. Dette gjør eiendommen attraktiv for alle virksomheter som ønsker å være lett tilgjengelige, både for ansatte og for besøkende. Beliggenheten midt i Oslo sentrum gir en positiv signaleffekt for bedriften i et attraktivt område av byen. Det er kort avstand til Aker Brygge og byens CBD, "central business district". I tillegg til det ”forretningsmessige” finnes et utallig utvalg restauranter, kultur- og underholdningstilbud. Korte gangavstander til alt.

Nationaltheatret stasjon ligger kun 3 minutters gangavstand fra eiendommen. Flytoget har stopp på sin rute Gardermoen-Asker T/R hvert 20 minutt. I tillegg finnes T-bane, buss og trikk - alle innenfor kort gangavstand. I bygningens kjeller ligger garasjekjeller og sykkelparkering. Sentrum parkeringshus i Ibsenkvartalet ligger kun 3 minutter unna.

Lokalene/innhold

4. etg

Lokalene er på ca 595 kvm BTA.
Det har vinduer med originalt uttrykk fra slutten av 1800-tallet og er ellers lyst og flott med store flater. I dag er det et rålokale som står klar til oppussing og tilpasning til ny leietaker. Flere steder ser man historiske bygningselementer som kan sette ett spennende preg på lokalet.

Gjennom vinduene ser du Stortinget, Rådhuset og fjorden, og ned på det yrende livet på Karl Johansgate. På 17. mai vil du ha en utsikt til barnetoget som nesten ingen andre har. Det gir muligheter til hyggelig samvær med kollegaer og familie på 17. mai.

 

7. etg

Lokalene er på ca 383 kvm BTA

Lokalene ligger i en av toppetasjene og har utsikt til slottet og eiendommens gårdsrom. Leieobjektet ble totalrenovert i 2010 og har god standard på overflater.

Passer for ca 10 arbeidsplasser i cellekontorer, alternativt ca 25 personer i åpent landskap.

Kontaktperson

Portrett Thomas Andersson Thomas Andersson Mobil: 92290000

Kontaktperson

Øyvind Oxholm Meisingset Øyvind Oxholm Meisingset Mobil: 90754597

Beliggenhet

Vis større kart