Se andre Kontor- og næringslokaler

Karl Johansgate 37b-41a

Flotte lokaler forvandles fra butikk til kontor i Paleet Karl Johansgate

Adresse Karl Johans gate 37-41
Etasje 3.
Areal 885 kvm

Beskrivelse

» Meget attraktiv beliggenhet ved Oslos paradegate
» Kort vei til Nationaltheatret stasjon med alt av offentlig kommunikasjon, flytoget, tog, buss og trikk
» Lokalene vil tilpasses med god standard etter leietakers ønsker og behov
» Fellesfasiliteter i bygget; kantine, felles møterom, trimrom, dusj/garderobe, sykkelparkering og parkering
» Alle servicetilbud i Paleet kjøpesenter, og i området rundt

Lokalene ligger i etasjene over Paleet kjøpesenter, som består av 40 butikker og serveringssteder som byr på mote og livsstil, kunst og kultur, mat og møteplasser.

Eiendommen har 2 driftsteknikere som sørger for at alt teknisk utstyr fungerer optimalt. Bygget har for øvrig moderne teknisk anlegg og SD-overvåkning, som følges opp av KLP Eiendoms Vaktsentral og er bemannet 24 timer i døgnet.

Fasader, inngangspartier og garasjeanlegg kameraovervåkes døgnet rundt.

Av fellestjenester tilbys nyoppusset kantine, nytt trimrom, garderobe- og dusjanlegg og innendørs sykkelparkering. I kantinen er det etablert et moderne møterom med AV-utstyr, som kan benyttes av leietakerne på eiendommen.

Beliggenhet

Kontorlokalene har meget sentral beliggenhet i Karl Johansgate. Dette gjør eiendommen attraktiv for alle virksomheter som ønsker å være lett tilgjengelige, både for ansatte og for besøkende. Beliggenheten midt i Oslo sentrum gir en positiv signaleffekt for bedriften i et attraktivt område av byen. Det er kort avstand til Aker Brygge og byens CBD, "central business district". I tillegg til det ”forretningsmessige” finnes et utallig utvalg restauranter, kultur- og underholdningstilbud. Korte gangavstander til alt.

Nationaltheatret stasjon ligger kun 3 minutters gangavstand fra eiendommen. Flytoget har stopp på sin rute Gardermoen-Asker T/R hvert 20 minutt. I tillegg finnes T-bane, buss og trikk - alle innenfor kort gangavstand. I bygningens kjeller ligger garasjekjeller og sykkelparkering. Sentrum parkeringshus i Ibsenkvartalet ligger kun 3 minutter unna.

 

3. etg: Ca. 885 kvm BTA

 

Flotte oppussede araler ut mot Karl Johansgate og Spikersuppa. Lager tilknytted. Arealene kan tilpasses ny leietaker. Lokalene fristilles 1. mai.

Spennende vinduer og historien jobber sammen med det moderne, noe som skaper særpreg og identitet. Flott bevaring av husets orginale elementer gjør lokalet moderne og spennende. Flott tekjøkken.

Kontaktperson

Portrett Thomas Andersson Thomas Andersson Mobil: 92290000

Kontaktperson

Øyvind Oxholm Meisingset Øyvind Oxholm Meisingset Mobil: 90754597

Beliggenhet

Vis større kart