Se andre Kontor- og næringslokaler

Karl Johansgate 37b-41a

Sentrale kontorlokaler ved Paleet

Adresse Karl Johans gate 37-41
Etasje 7.
Areal 383 kvm

Beskrivelse

» Meget attraktiv beliggenhet ved Oslos paradegate Karl Johan.
» Kort vei til Nationaltheatret stasjon med alt av offentlig kommunikasjon, flytoget, tog, buss og trikk
» Lokalene vil tilpasses med god standard etter leietakers ønsker og behov
» Fellesfasiliteter i bygget; kantine, felles møterom, trimrom, dusj/garderobe, sykkelparkering og parkering
» Alle servicetilbud i Paleet kjøpesenter, og i området rundt

Lokalene ligger i etasjene over Paleet kjøpesenter, som består av 40 butikker og serveringssteder som byr på mote og livsstil, kunst og kultur, mat og møteplasser.

Eiendommen har 2 driftsteknikere som sørger for at alt teknisk utstyr fungerer optimalt. Bygget har for øvrig moderne teknisk anlegg og SD-overvåkning, som følges opp av KLP Eiendoms Vaktsentral og er bemannet 24 timer i døgnet.

Fasader, inngangspartier og garasjeanlegg kameraovervåkes døgnet rundt.

 

Av fellestjenester tilbys nyoppusset kantine, takterrasse, nytt trimrom, garderobe- og dusjanlegg og innendørs sykkelparkering. I kantinen er det etablert et moderne møterom med AV-utstyr, som kan benyttes av leietakerne på eiendommen.

Beliggenhet

Kontorlokalene har meget sentral beliggenhet i Karl Johansgate. Dette gjør eiendommen attraktiv for alle virksomheter som ønsker å være lett tilgjengelige, både for ansatte og for besøkende. Beliggenheten midt i Oslo sentrum gir en positiv signaleffekt for bedriften i et attraktivt område av byen. Det er kort avstand til Aker Brygge og byens CBD, "central business district". I tillegg til det ”forretningsmessige” finnes et utallig utvalg restauranter, kultur- og underholdningstilbud. Korte gangavstander til alt.

Nationaltheatret stasjon ligger kun 3 minutters gangavstand fra eiendommen. Flytoget har stopp på sin rute Gardermoen-Asker T/R hvert 20 minutt. I tillegg finnes T-bane, buss og trikk - alle innenfor kort gangavstand. I bygningens kjeller ligger garasjekjeller og sykkelparkering. Sentrum parkeringshus i Ibsenkvartalet ligger kun 3 minutter unna.

Lokalene

7. etg

Lokalene er på ca 383 kvm BTA

Lokalene ligger i en av toppetasjene og har utsikt til slottet og eiendommens gårdsrom. Leieobjektet ble totalrenovert i 2010 og har god standard på overflater.

Passer for ca 10 arbeidsplasser i cellekontorer, alternativt ca 25 personer i åpent landskap.

Kontaktperson

Portrett Thomas Andersson Thomas Andersson Mobil: 92290000

Kontaktperson

Øyvind Oxholm Meisingset Øyvind Oxholm Meisingset Mobil: 90754597

Beliggenhet

Vis større kart