KLP sponser Kulturnatt 2019

KLP Eiendom er stolt eier av Schouskvartalet.

KLP sponser Kulturnatt 2019

 

KLP Eiendom er stolt eier av Schouskvartalet og inviterer til gratis kulturnatt fredag 13. september med et spekkfullt program. Kom du også!

 

KLP har et sterkt fokus på miljø, bærekraft og god byutvikling. Kulturbryggeriet på Schous og området rundt er et godt eksempel på dette med et mangfoldig og yrende kulturliv på mange ulike arenaer. I samarbeid med ulike kulturaktører har vi lykkes med vår visjon om å skape gode møteplasser der folk trives. Gjennom dette prosjektet, hvor vi både bevarer og fornyer, bidrar vi til å ivareta og utvikle et sentralt og historisk viktig kvartal i Oslo for fremtiden.

 

"Kulturens 17. mai"

Oslo Kulturnatt er Norges største endagsfestival med hundrevis av arrangementer. Det er en årlig mulighet til å bli kjent med kulturlivet i Oslo - helt gratis. Kulturnatten har blitt en hyllest til og en synliggjøring av Oslos kulturaktører og blir omtalt som "kulturens 17.mai".

  • Vi synes dette er positivt for Oslo by og et løft for Schouskvartalet. Her kan folk stifte nærmere bekjentskap med Kulturbryggeriet og kvartalets historie, helt i tråd med vårt fokus på byutvikling og ivaretakelse av Schous som kulturarena. KLP er stolt av å være med og sponse dette arrangementet, sier Adm Direktør Gunnar Gjørtz i KLP Eiendom.

Besøk Kulturnatt 2019-siden for en fullstendig oversikt over alle arrangementene i byen

 

Oslo kulturnatt 2019