Jobb og ledige stillinger

KLP Eiendom AS er et heleid datterselskap av KLP. Vi er stadig på jakt etter dyktige kandidater med variert bakgrunn og kompetanse. Våre verdier er viktig for oss og våre ansatte jobber alle for å være åpen, tydelig, ansvarlig og engasjert, både i møte med kunder og medarbeidere. Vi har kontorer i Oslo, København, Stockholm og Trondheim og er ca. 140 ansatte totalt.

Arbeidsmiljø

KLP Eiendom er en arbeidsplass man setter pris på. Her er det positive og arbeidsomme medarbeidere, som deler faglig kompetanse og erfaring. Man bør like gjerne trives med å jobbe i team som selvstendig. Bakgrunnen til de ansatte er meget variert, alt fra ingeniører, jurister, økonomer, markedsførere og meglere. I KLP Eiendom er det lav turn over og mange har lang erfaring og bred kompetanse. I KLP er det også rom for nyutdannede medarbeidere. En stilling i KLP gir deg også nye jobbmuligheter internt, i tillegg til muligheter for utdanning og kursing.

Hovedkontoret KLP Huset

Hovedkontoret ligger sentralt i Bjørvika i Oslo og er et moderne bygg med miljøfokus. Huset har fjernvarme og fjernkjøling. I kjelleren er det sykkelparkering og flere plasser for el-biler. Huset har et eget møteromssenter og kantine. KLP-Huset inneholder også et godt utstyrt trimsenter for ansatte inkludert spinning, arerobicsal og vektrom. I tillegg har vi en flott takterrasse med god plass og utsikt mot fjorden.

Byggene i Barcode har alle satt av første etasje til forretningsdrift. Her finner du nå et bredt utvalg cafeer, restauranter, apotek, skjønnhetspleie, frisører, foto, blomster etc. Det er kun tre minutters gange til Oslo S.

I bygget sitter vi alle i åpent landskap med sosiale soner og stillerom.

Ansattgoder

  • Konkurransedyktige lønnsforhold
  • Fri påskeuken og romjulen
  • Innskuddsfri offentlig tjenestepensjon og gode personalforsikringer
  • Gode betingelser på boliglån/sparekonto/brukskonto, fondsparing og forsikring
  • Mulighet for støtte til utdanning
  • Ferieboliger i Norge og Spania
  • Et aktivt bedriftsidrettslag

Ledige stillinger

StillingerLenke til utlysningSøknadsfrist
Det er for tiden ingen ledige stilinger  
   
   

Einar Kvien forteller om hvordan det er å jobbe i KLP Eiendom:

 

Nyttig informasjon