Jobb og ledige stillinger

Vi er stadig på utkikk etter dyktige folk med variert bakgrunn og kompetanse. Våre verdier er viktige for oss. Vi er åpne, tydelige, ansvarlige og engasjerte, både i møte med våre kunder og hverandre. KLP Eiendom har kontor i Oslo, Trondheim, København og Stockholm, og vi er ca. 150 ansatte.

En profesjonell eiendomsaktør

KLP Eiendom skal være en arbeidsplass man setter pris på. Her er det positive og arbeidsomme medarbeidere, som deler faglig kompetanse og erfaring.

Vi er et industrielt eiendomsselskap, som betyr at vi selv står for forvaltning, drift og vedlikehold av eiendommene. Dermed får våre ansatte mulighet til å utøve hele sin kompetanse i alle ledd av eiendomsvirksomheten. Vi er opptatt av høy faglig integritet, og har stor tillit til at våre ansatte skaper robuste, langsiktige løsninger. I KLP Eiendom finner du ingeniører, økonomer og meglere som arbeider sammen. Mange av våre ansatte har lang fartstid i selskapet, som gir god grobunn for kunnskapsdeling.  

I KLP Eiendom er det rom for nyutdannede talenter. En stilling i KLP gir deg karrieremuligheter internt i konsernet, i tillegg til muligheter for utdanning og kursing.

Trivsel i sentrum

KLP Eiendoms hovedkontor er i KLP-huset i Barcode-rekken i Bjørvika i Oslo, et moderne bygg med lyse og luftige lokaler som ligger fem minutter unna Oslo S. Vi har egen kantine, stort trimsenter med fabelaktig utsikt i niende etasje og takterrasse hvor man kan skue utover Oslofjorden. I bygget sitter vi alle i åpent landskap med sosiale soner og stillerom.

Ansattgoder

  • Konkurransedyktige lønnsforhold
  • Fri påskeuken og romjulen
  • Innskuddsfri offentlig tjenestepensjon og gode personalforsikringer
  • Gode betingelser på boliglån/sparekonto/brukskonto, fondsparing og forsikring
  • Mulighet for støtte til utdanning
  • Ferieboliger i Norge og Spania
  • Et aktivt bedriftsidrettslag

Ledige stillinger

StillingerLenke til utlysningSøknadsfrist
Ingen ledige stillinger nå  
   

Einar Kvien forteller om hvordan det er å jobbe i KLP Eiendom:

 

Nyttig informasjon