Rica Bakklandet - Norges mest populære hotell

Det KLP eide hotellet RICA Bakklandet i Trondheim, har sammen med Norges eldste hotell Walaker i Luster, blitt kåret av gjestene til Norges mest populære.

Gjestene har talt. KLP Eiendom sitt tre år gamle hotell Rica Bakklandet i Trondheim og Norges eldste hotell, Walaker i Luster, er Norges mest populære. Ni av ti gjester er begeistret for de to hotellene, viser ny oversikt.

 

Rica Bakklandet brasseri

Glassgården Brasseri, Rica Bakklandet

Ranking
De to deler førsteplassen på en liste utarbeidet av hotellsøketjenesten Trivago.no. Rankingen er gjort 18.august og inkluderer gjestevurdering fra Trivago og bookingsidene intergrert i søkemotoren. Rankingen er basert på hoteller med minimum 100 anmeldelser og omfatter hele landet.

Rica Bakklandet kom tidligere i år med på lista over Norges 25 beste hoteller, stemt fram på Tripadvisor, hvor det er ranket som nr. en i Trondheim. Nye, freshe, rom, gode senger, utsikt over Nidelva. Frokostbuffè med nypresset appelsinjus. Vennlig og serviceinnstilt betjening som får deg til å føle deg hjemme, er blant tingene gjestene verdsetter på vinnerhotellet.