Illums Bolighus til GlasMagasinet på Stortorvet

Illums Bolighus åpner Flagship Store i GlasMagasinet høsten 2017, når arbeidet med oppussingen av landemerket på Stortorvet i Oslo er ferdig og hele huset åpnes igjen.

GlasMagasinet

Illums Bolighus til GlasMagasinet på Stortorvet

Sist endret 17.03.2016

Danske Illums Bolighus har i likhet med GlasMagasinet en lang og stolt tradisjon, og er kjent for sine utstillingsvinduer, sin kvalitet, og sin vekt på inspirasjon og opplevelser for kundene. Ideen bak oppussingen av GlasMagasinet er å sikre at kundene også i fremtiden finner alt de trenger for livets små og store anledninger ved et besøk på Stortorvet. Illums Bolighus vil bidra til å gjøre denne ideen til virkelighet.

 

- Det er både en glede og en forpliktelse å forvalte GlasMagasinet. Avtalen med Illums Bolighus er en viktig brikke i arbeidet med å skape en fremtidsrettet miks av forretninger, servering og opplevelser når vi pusser opp GlasMagasinet, sier direktør for kjøpesenterforvaltning i Klp Eiendom, Ellen Solberg.

 

Stortorvet Glasmagasin AS, som åpnet i GlasMagasinet i mars 2015, flytter ut innen 1. februar 2017 og skifter samtidig navn. Stortorvet Glasmagasin AS eies av Tirag, selskapet som eier og driver kjedene Til bords og Rafens. Klp Eiendom og Stortorvet Glasmagasin har samarbeidet om å finne en ny leietager til de sentrale lokalene i GlasMagasinet, og vil fortsette dagens samarbeid på andre kjøpesentre der KLP Eiendom er eier.

 

- Vi satset seriøst og med stor entusiasme, men vi fikk ikke de resultatene vi regnet med. GlasMagasinet er et flott senter med en enestående beliggenhet, men vi vil konsentrere oss om å rendyrke strategien for Tilbords og Rafens, sier Geir Langbakken, administrerende direktør i Tirag og Stortorvet Glasmagasin AS.

 

GlasMagasinet pusses opp og åpner for fullt høsten 2017. Arbeidet med oppussingen startet i 2015. 2. og 3. etasje er stengt i hele oppussingsperioden. 1.etasje og underetasjen åpne i deler av oppussingsperioden.

 

KLP Eiendom – eier av GlasMagasinet,  

Kontakt: Direktør kjøpesenterforvaltning Ellen Solberg, tlf 91 60 97 64

 

Tirag: Selskapet som eier og driver kjedene Til bords og Rafens + Stortorvet Glasmagasin AS

Kontakt: Adm direktør Geir Langbakken, tlf 996 42 000

 

Illums Bolighus

Kontakt: Administrerende direktør Henrik Ypkendanz, tlf 00 45 27 11 19 41