GlasMagasinet fortsetter med nye glass

Kjøpesenteret GlasMagasinet står foran en revitalisering.

Sist endret 17.06.2015

1. februar stenger 2. og 3. etasje for oppussing, og det vil komme et helt nytt og spennende konsept i disse etasjene.

 

GlasMagasinet er et av Norges mest tradisjonsrike kjøpesentre med beliggenhet midt på Stortorvet i Oslo og har røtter tilbake til 1862. Nå er tiden inne for en større revitalisering av kjøpesenteret.

 

- Vi går inn i en spennende periode. Det vil komme et helt nytt konsept i 2. og 3. etasje som både er fremtidsrettet og moderne, men samtidig bevarer det tradisjonsrike ved det ærverdige kjøpesenteret. Det er for tidlig å si når disse etasjene vil åpne igjen etter oppussingen, sier senterleder Anja Løvåsen.

 

GlasMagasinet vil fortsatt sørge for et rikt utvalg av glass, gaver og kjøkkenutstyr etter at Christiania Glasmagasin flytter ut av lokalene i første etasje. Det nye GlasMagasinet i underetasjen og første etasje vil åpne 25. mars.

 

- KLP Eiendom er en seriøs og langsiktig eiendomsaktør i Oslo sentrum, sier Ellen Solberg, direktør for kjøpesenterforvaltning i KLP Eiendom. – Tiden er inne for å gjøre noen justeringer på butikkmiksen i GlasMagasinet. Det vil bli en solid oppgradering, og ombyggingen vil også få konsekvenser for eksisterende leietakere.

 

KLP Eiendom har valgt Hille Melbye Arkitekter som samarbeidspartner for oppgraderingen av GlasMagasinet. Planlegging og konseptarbeid starter i januar 2015, mens selve arbeidet vil ventelig komme i gang i 2016. Kjøpesenteret har 40 forretninger og restauranter fordelt på 4 etasjer og 10.700 kvadratmeter.

 

Nye bilder

Foto: Nye bilder

 

For mer informasjon kan du kontakte:

Anja Løvåsen, Senterleder GlasMagasinet, tlf 95429514

Ellen Solberg, Direktør Kjøpsenterforvaltning i KLP Eiendom, tlf 916 09 764